maandag 21 november 2011

Mistige vijver

Gisteren ben ik weer eens een kijkje bij de vijver genomen. Gehuld in de mist lag de vijver er stil en vredig bij. De kou was goed voelbaar en er was geen levende ziel te bekennen, kortom een verstilde omgeving.


De sporen van wroetende zwijnen waren wel te zien en ze waren nog niet zo lang geleden langs gekomen, dat kon ik zien aan de keutels die er lagen.
Op het water zag ik nog een vlinder drijven, die had het niet gered.


Langs de kant van de vijver waren de spinnenwebjes goed zichtbaar door wel honderden kleine waterdruppels. Elke keer weer een mooi gezicht.


Het achterland van de vijver bestaat uit een mooi bos gebied zoals jullie kunnen
zien

                                                                                                                                                                     

Er zijn nog steeds paddenstoelen te vinden en ook kust door de natuur zelf gemaakt is tijdens zo'n struintocht te bewonderen.


Door de insekten langzaam opgegeten.
Zelfs de rommel die mensen in het bos gooien, daar neemt de natuur weer langzaam bezit van.


Kortom het was een mooie koude tocht waar de stilde overheerste en de natuur in diepe rust leek te zijn.Vrolijke groetjes frog

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto'd heb je gemaakt.
  Reen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. VijverDino is onder ander gespecialiseerd in filtertechniek, waterbehandeling, allerlei soorten vijvervissen, de aanleg van alle soorten vijvers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. VijverDino is onder ander gespecialiseerd in filtertechniek, waterbehandeling, allerlei soorten vijvervissen, de aanleg van alle soorten vijvers.

  BeantwoordenVerwijderen